Watermelons...


Jeg tror, at alle der interesserer sig for neglelak på et eller andet tidspunkt har lavet vandmelonsnegle... bare ikke mig! Det er noget jeg har overvejet i lang tid, så nu har jeg endelig fået det gjort. 

Jeg gik efter noget, der var lidt anderledes, så det blev til en half moon mani med vandmelonsmotiv. Jeg brugte Essies Blanc som base. Blanc er en fin hvid lak, men ulempen er dog, at den til tider kræver 3 lag. Denne gang brugte jeg dog kun to.

Da basen var tør, tegnede jeg først den lyserøde del med Essies ’Watermelon', som faktisk inspirerede mig til at lave vandmelonsnegle i første omgang. Bagefter tegnede jeg en tynd streg med ’Go Overboard’, der er en mørk teal lak. Til sidst tilføjede jeg kerner og flere detaljer med sort og hvid akrylmaling.

Jeg synes at designet blev super sympatisk, men vejret var ikke med mig, da jeg tog mine billeder. Helt skidt blev det dog ikke. 
__

Watermelon nail art is quite popular for beginners, but I’ve never really tried that design before. I’ve purchased a polish from Essie called Watermelon, and I just knew that I had to do some watermelons this year!

I wanted something that was a little bit different, so I went with a half moon design. I used Essie’s Blanc as a base. It’s not my favorite white, since it sometimes requires 3 coats, but I did manage with 2 coats this time.

When that was dry I drew the pink part with ‘Watermelon’ and the teal part with ‘Go Overboard’. At the very end I drew the details with white and black acrylic paint.

I really like this design, even though it was quite dull outside, when I had to take some pictures of this mani. Hopefully we’ll have a better summer next year.  


Watermelon og Go Overboard har jeg købt hos billigvoks.dk – Blanc har jeg i sin tid købt hos beautybay.com, men den kan også findes hos billigvoks. 

No comments