A little summer...Her kommer der lige et lille pip fra mig af.

Dagens design er måske ikke så efterårsagtigt, men med det gode vejr så går det lige – da jeg så designet på Paulinas blog, vidste jeg, at jeg måtte genskabe det. Til dette design har jeg brugt den vildt smukke ”Groove is in the Heart” fra Essie, samt "Beyond Cozy" – prikkerne lavede jeg med hvidt akrylmaling.

Alt i alt synes jeg er designet blev super fint og feminint.

Ha’ en god dag derude,

MilenaHey guys!

Here’s a short blog post from me.

I saw this design on Paulina’s blog, and I knew I had to recreate it. For this design I combined Essie’s Groove is in the Heart and Beyond Cozy – the dots were made with acrylic paint.

I really do like the outcome – quite cute and girly.

Take care,


Milena


Groove is in the Heart & Beyond Cozy er købt på billigvoks.dk 

No comments