elegant lace and flower stamping


Kender I det, når man har en idé om at to lakker passer godt sammen? Jeg har længe ønsket mig både Essies Urban Jungle, men også Penny Talk, så selvfølgelig skulle de hjem til mig! I mit hoved passede de to lakker nemlig perfekt til et stamping design.

Jeg fandt en af mine plader frem, som jeg har købt på bornprettystore, da jeg ville have noget simpelt og elegant  Den matte top coat skulle jeg selvfølgelig have i brug, da matte negle er noget af det jeg elsker allermest for tiden! Jeg kan slet ikke få nok.

Jeg synes faktisk at kombinationen er blevet ret fin, selvom jeg nok må indrømme at jeg skulle have valgt lakker med en større kontrast, så man ikke skal holde hånden på en bestemt måde for at kunne se mønstret… Men fint blev det nu.Hello guys

I’ve had this color combination in my head for a while, even before I purchased these polishes. I’ve wanted Essie’s Urban Jungle and Penny Talk for a while, so I finally got them. And they are both gorgeous.

I knew I wanted to do some stamping, so I found one of my plates that I’ve purchased from bornprettystore – and of course I added a matte top coat… because I love everything matte lately!

I really like this combination. It’s a shame that there isn’t a bigger contract between the two colors, since I thought that the stamping would pop a little more, but I do like it nevertheless! Really simple and elegant.

What do you think of this guys?

Take care,

Milena


Urban Jungle og Penny Talk er købt på billigvoks.dk

No comments