Fall Roses
Jeg har endelig taget mig sammen og lavet lidt nail art og selvfølelig faldt mit valg på roser. Roser har jeg efterhånden lavet et par gange, men denne gang synes jeg faktisk at de blev ret fine. Basen til denne mani er Essie – The Perfect Cover Up. Navnet er ret passende, da det er en one coater! 

Den lyse mint er fra dette års forårskollektion, nemlig Blossom Dandy. En rigtig fin lak! Jeg kastede mig ud i at lave free hand striber, hvilket jeg egentlig ikke plejer at gøre. Det blev okay, men helt tilfreds er jeg ikke! Blomsterne er selvfølelig lavet med akrylmaling!

___

Hello guys

I’ve finally done some nail art. And of course I had to do roses, cause I never do them, right?

For this mani I used Essie’s The Perfect Cover Up. It lives up to the name, yep, it’s a one coater – or at least for me it is. I did some free hand stripes with Essie's Blossom Dandy. I’m don't usually draw my stripes, since I never get satisfied – which is the case here too. It’s fine, but it could have been better! The flowers are done with acrylic paint.Jeg kan egentlig godt lide dette design, da blomsterne virkelig blev fine denne gang! Og så skulle jeg selvfølgelig prøve med en matte top coat - ih, hvor jeg dog elsker matte negle! Jeg håber, at I kan lide designet. God dag derude. 
_

I actually do like this design, even though some of the stripes could have been better. On the other hand though, I really like how my roses turned out! And look at the matte version! I just love matte nails, always!

I hope you like this design.

Take care,

Milena


The Perfect Cover Up og Blossom Dandy er købt på billigvoks.dk

No comments