classy essie designDer har været lidt stille på bloggen det sidste stykke tid, men jeg forsøger så vidt muligt at opdatere engang imellem. Denne gang har jeg lavet et simpelt, men stilet design inspireret af denne blogger.

Jeg brugte Essies Salt Water Happy og Ballet Slippers. Ballet Slippers har jeg snakket om før, og den er jo bare perfekt! Salt Water Happy var jeg også meget positivt overrasket over. Dækkeevnen er helt fantastisk i forhold til hvor lys farven er.

Blomsterne lavede jeg med hvid akrylmaling.

Alt i alt synes jeg at designet blev super fint!Sometimes I’m too busy to update the blog, but I’m trying to write some blog posts again. Today I made a super simple and classy design inspired by this blogger.

I used Salt Water Happy and Ballet Slippers from Essie. I’ve talked about Ballet Slippers Before – it’s amazing, but it’s my first time trying Salt Water Happy. I can tell you that I’m pleasantly surprised. It had a really good coverage for such a light shade!

I made the flowers with acrylic paint.

I actually really like this design… What do you guys think?

Take care,


Milena

Lakkerne har jeg købt på billigvoks.dk

No comments