piCture pOlish - DesireI slutningen af sidste måned valgte jeg at forkæle mig selv ved at købe 2 piCture pOlish lakker. Den jeg gerne vil vise jer i dag hedder ”Desire” og er en af deres limited edition lakker.

’Desire’ er en dyb lilla, der skifter en anelse farve, alt efter hvordan lyset rammer den – og så er den fyldt med det typiske piCture pOlish scatter holo! Den er simpelthen så smuk og jeg tror, at jeg gik med den i 4 dage, inden den kom af! På mine billeder ses 2 lag. 

Alt i alt er jeg super tilfreds med lakken… jeg tror næsten, at denne lak går hen og bliver min yndlings fra piCture pOlish.

__

Last month I decided to buy two polishes from piCture pOlish. The polish that I’m showing you today is called ‘Desire’ and it’s from one of their limited edition collections.

‘Desire’ is a deep purple scatter holo – it’s not a douchrome, but it does have a slight color shift. I’m blown away! Desire is such a beautiful polish and I can’t find the words to describe it. On my photos I used 2 coats… wow!

Do you guys like this one?

Take care,


Milena


No comments