a little elegance

Essie Hubby for dessert + nothing else metals - glossy


Hej derude,

Jeg elsker virkelig elegante designs for tiden. De passer bare til alt og man føler sig bare ekstra fin, når ens negle ser super fine ud.

Til dette design brugte jeg Essies ’Hubby for dessert’ som base. Det er en sheer sart lilla, så det er faktisk ikke meningen, at den skal blive heldækkende. Jeg kan dog godt lide at bruge to lidt tykkere lag, for at få det næsten heldækkende look. Det ser så elegant ud og jeg får tit komplimenter, når jeg har den på.


Essie - Hubby for dessert + nothing else metals - matte


For at tilføje lidt nail art til det, fandt jeg en af mine stampingplader frem og stampede med Essies ’Nothing else metals’, som virkelig er en skøn stamping lak!

Jeg valgte at bruge en matte top coat, fordi jeg elsker det matte look her for tiden. Alt i alt synes jeg, at resultatet blev super feminint. Jeg elsker at det er så enkelt, men samtidig virkelig fint.

I hvert fald håber jeg, at I synes om det,  

Milena

Lakkerne er købt på billigvoks.dk

No comments