Bahama Mama Stamping

Hej derude,

I dag har jeg et simpelt, men lidt julet design klar til Jer. Faktisk er designet ikke så julet igen, det minder mig mere om vinter. Men jul og vinter plejer jo også at hænge godt sammen.

Jeg har længe overvejet at købe Bahama Mama, men jeg fandt altid en lak jeg hellere vil have. Men nu kom den endelig hjem til mig, og nøj hvor er den fin! Bahama Mama er en mørk bærfarvet neglelak, der dækker efter 2 lag. Jeg var så heldig, at min lak havde den brede børste, så den var super nem at arbejde med. Faktisk overvejede jeg bare at have den på uden nail art, men til sidst besluttede jeg mig for at stampe.


Essie Bahama Mama + Good as Gold


Jeg fandt en af mine MoYou plader frem og brugte den smukke Good as Gold fra Essie til at stampe med.

Alt i alt er jeg godt tilfreds med designet. 

Pas på jer selv derude,
Milena

Lakkerne er købt på billigvoks.dk

No comments