a little green luck

Natural lightning
 Products used:
piCture pOlish – Escapades
Essie – Penny Talk
Chevron tape from bornprettystore

picture polish escapades + penny talk; flashEn af mine yndlings neglelakskombinationer er rose gold og mørkegrøn. Jeg synes at de to farver er så flotte sammen. Derfor skulle de da også på neglene, så jeg havde noget flot at kigge på, mens jeg skrev min eksamen. 

Jeg valgte endnu engang at kombinere Penny Talk med Escapades, fordi de to lakker bare er smukke hver for sig og sammen. Jeg har tidligere prøvet denne kombination, og den sidder lige i skabet hver gang.

Manien er meget simpel, men super elegant og flot. Nu håber jeg bare, at min eksamen gik som den skulle.

God dag derude,

Milena

…………………………………………………………………………………………………………

One of my favorite color combinations has to be rose gold and forest green. I just think that they look fantastic together. Same thing goes with nail polish. I decided to pair two of my favorite polishes into a mani that I was going to wear, while I was writing my exam.

I really do like how it turned out and now all that’s left is to hope for the best.

Take care guys,

Milena  

No comments