Appeal4 - Winter Woodland


Products used:

Appeal4 – Winter Woodland
Essie – Wrap Me Up
OPI – Wanderous Star

Appeal4 - Winter Woodland

Det er efterhånden ved at være lang tid siden, at jeg har opdateret bloggen, men jeg er i live.. Sådan cirka. Jeg er helt sikkert mere oplagt efter den kommende 3-dages eksamen. Men nok om det.

Appeal4 er kommet med en ny kollektion, men ikke nok med det, så er der også sket noget nyt med lakkerne. De har fået en ny formel og en bredere børste, som skulle gøre dækkeevnen bedre. Jeg har købt 4 af de nye lakker og jeg glæder mig rigtig meget til at se, om deres udsagn holder stik.

I dagens indlæg har jeg leget lidt med den grønne Winter Woodland. Winter Woodland er en klassisk grøn cremeneglelak. Intet nyskabende ved den, men en farve der dog manglede i min kollektion. Min konklusion? Nøj, hvor var den fin at arbejde med. Den dækkede stort set efter 1 lag, men jeg brugte dog 2. Den nye pensel er også super dejlig at arbejde med og generelt set er jeg super tilfreds med denne lak. Jeg må virkelig indrømme, at der ER en forskel i forhold til de gamle lakker… og ja, der er dog kun 9 ml i stedet for de sædvanlige 10 ml, men hvis det gør, at dækevnen er perfekt, ja, så klager jeg ikke. Alt i alt er jeg positivt overrasket og jeg glæder mig til at se, om de 3 andre lakker jeg har købt er lige så dejlige.

Har I prøvet nogle af de nye Appeal4 lakker? Hvis ja, hvad synes I om dem?

…………………………………………………………………………………………………………

I haven’t updated the blog in a while, and that’s mainly because I have been lazy… and preparing for some finals I have to take. Anyways, I got to try some of the new Appeal4 polishes out… This one is called Winter Woodland and it’s a green crème polish. I can definitely feel that Appeal4 has done something with the formula, because it was great to work with and the coverage was good as well. I can’t wait to try some of the other Appeal4 polishes out and see, if they are just as great.

Take care. 

No comments