Fresh stamping mani

Essie Cute as a Button + Stamping Nail Art 

Products used:
Essie – Cute as a Button
Essie – Blanc
Essie – Beyond Cozy
Black stamping polish

Januar måned har virkelig ikke været god for bloggen. Dels har jeg bare valgt at bruge min tid på noget andet, da jeg ikke havde lyst til at blogge så meget… og dels fordi jeg lige er blevet færdig med eksamen. Jeg vil, inden længe, dele det design jeg havde på under min 72-timers eksamen, hvor jeg sad hjemme og skrev min opgave, men i mellemtiden må i nøjes med dette design.

Jeg elsker efterårs- og vinterfarver, men jeg havde brug for et friskt pust, så derfor skulle jeg da prøve Essie’s Cute as a button.

Cute as a button er en ret populær fætter, og jeg forstår faktisk godt, hvorfor folk er glade for den. Det er en lyserød neglelak, med peachy undertoner. Virkelig fin neglelak, som dækkede efter to lag. Jeg kombinerede den med Essie’s Blanc, hvor der er stampet med sort neglelak og Beyond Cozy som accentnail på lillefingeren.

Jeg var ikke heeelt tilfreds med designet, men jeg synes, at det blev finere i jo længere tid jeg havde det på.

Hvad synes I om det?

…………………………………………………………………………………………………………

I know I haven’t blogged in a while, but the inspiration wasn’t there and I had an exam I needed to take care of first. I plan on sharing my exam mani soon, so stay tuned.

Since I’ve used a lot of dark winter polishes, I wanted to do a refreshingly light mani, using Essie’s Cute as a Button.

I wasn’t completely satisfied at first, but the more I looked at it, the more I liked it.

What do you guys think?

Cute as a button og  beyond cozy er købt på billigvoks.dk - blanc købte jeg i sin tid ved beautybay.com

No comments