hularious stampingProducts used:
OPI – That’s Hularious
Essie – Go Overboard
Studs from bornprettystoreDette design lavede jeg faktisk før min eksamen begyndte, men jeg havde aldrig rigtig tid til at blogge om det. Jeg havde på daværende tidspunkt lige fået min clear jelly stamper hjem, som jeg planlægger alt lave et separat indlæg om – men i hvert fald skulle stamperen da i brug.

Jeg kiggede lidt rundt i mine neglelakker, og besluttede mig for at bruge OPI’s That’s Hularious som base. Mange OPI lakker ejer jeg ikke, men denne er virkelig flot! Jeg tog det sikre valg og stampede med en mørkere neglelak, Essie’s Go Overboard, og dette blev resultatet.

Stampingen er langt fra perfekt, især fordi det trods alt er en ny stamper jeg leger med, men designet synes jeg faktisk blev rigtig fint.

…………………………………………………………………………………………………………

I made this design some time ago, when I first got my clear jelly stamper – I’ll have a review of that one in a separate blog post. The reason that I’m first posting this now, is that I’ve just been a little too busy.

As I searched for the next polish to wear, my eyes fell on OPI’s That’s Hularious. A super pretty and fresh polish! I made the safe choice and stamped with a darker polish.

The stamping didn’t turn out perfect, but I didn’t expect it to with a new stamper. I do think that it turned out cute though.

No comments