Essie - Going Incognito


Den sidste julegave jeg fik, fik jeg faktisk i januar måned. Den søde Louise fra NailsAlwaysPolished og jeg besluttede os for at give hinanden julegaver i år. En af lakkerne jeg fik af hende, var Essie’s Going Incognito – en smuk mørkegrøn neglelak.

Louise og jeg blev enige om at bruge vores julegaver dagen efter, og jeg endte med at kombinere min lak med Essie’s Penny Talk og lidt stamping. Som jeg før har nævnt, har jeg fået skaffet mig en jelly stamper, og jeg er stadig i gang med at eksperimentere – derfor blev dette stamp heller ikke perfekt. Men på bloggen kommer det altså.

…………………………………………………………………………………………………………

The last Christmas present was actually given to me in January. Louise from NailsAlwaysPolished and I decided to give each other some Christmas presents. One of the presents that I got from Louise was Essie’s Going Incognito, which is a beautiful deep green crème.

We decided to play with our polishes the next day, and we both did some stamping using my new jelly stamper. I’m still practicing with that stamper, which is why it does look a bit uneven – but I decided to post it on the blog nevertheless.


Hope you guys like it.

No comments