I'm Blue


Products used:
Essie - Mezmerised
Essie - No Place like Chrome
Essie - Lots of luxJeg føler, at det efterhånden er lidt lang tid siden jeg har leget med blå neglelak. Det kan også være, at det er noget jeg bilder mig selv ind… Men altså blå står på programmet i dag.

På min hylde var der lige et par Essie untreids, så de skulle da i brug. Essie’s Mezmerised er en sand one coater, og da den tørrede så hurtigt, blev jeg enig med mig selv om at stampe med No Place Like Chrome. Lots of Lux ville jeg gerne prøve af som accent nail, og det fungerer den også godt til.

Jeg har virkelig ikke meget at sige om denne mani. Den tog ikke lang tid at lave, men alligevel blev en super fin.

…………………………………………………………………………………………………………

Since I miss using blue polish, I decided to play with some untrieds that I have from Essie. Mezmerised is a blue one coater, and since it dried very fast, I decided to spice the mani up with a little silver stamping using Essie’s No Place Like Chrome. And a mani is nothing without an accent nail, so I added one using Essie’s Lots of Luxe.
This mani didn’t take me a long time to do, but I really do like how it turned out. What do you guys think?  

No comments