Pink Gradient StampingProducts Used:
Essie: Peak Show
Appeal4: Hot Lips
Essie: Bachelorette Bash
China Glaze: Fairy Dust
Stamping Plate: BornPrettyStore

For lidt over en uge siden blev jeg spurgt om jeg ville være med til at lave nogle bestietwinnails på instagram – jeg sagde ja, og jeg synes da også, at mine negle skulle vises på bloggen.

Udfordringen lå i, at vi skulle bruge pink neglelak – noget jeg ikke har på neglene så ofte. Jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne slå to fluer med et smæk: bruge pink neglelak, der lå på min untried liste.

Gradients er jo altid flotte, hvis man laver dem rigtigt, og med fairy dust og lidt stamping, så kan man altså bare ikke gå galt i byen. Jeg var faktisk helt vild med denne mani, selvom det ikke lige var yndlingsfarverne der blev leget med. Det kunne være, at jeg skulle være mere åbensindet, når det kommer til en rigtig pink.

Pas på jer selv,

Milena

…………………………………………………………………………………………………………

Last week I did some bestietwinnails on instagram, so I decided to post the mani on the blog too. The challenge was that we had to use pink nail polish, which I honestly don’t use that often. I decided to challenge myself even more, since I wanted to use two untried polishes.

We decided to do a gradient, which is always a safe and classy choice. To spice things up I added Fairy Dust and some stamping and this is how it turned out. I’m really digging the result, even though I’m not the biggest pink lover – maybe I should learn to be more open minded when it comes to this color.

Take care guys,


Milena

No comments