Sexy Leopard

Da Louise fra NailsAlwaysPolished skulle besøge mig I ferien, besluttede jeg mig for at lave leopardnegle, da hun altid snakker om, hvor nemt og simpelt det er. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst lavede leopardnegle, så jeg besluttede mig for at give det et forsøg, og jeg må indrømme, at jeg blev positivt overrasket. Da leopardnegle godt kan virke lidt for simpelt i sig selv, tilføjede jeg en rød accent nail. Sidst jeg kombinerede nude og rød, for lang tid siden, fik jeg vildt god feedback, så det måtte jeg da prøve igen.

…………………………………………………………………………………………………………

Since Louise from NailsAlwaysPolished had to visit me while I was having a vacation, I decided to do some leopard nails. It’s one of her go to manis and I since I haven’t done them in a while, I decided to give it a go.

I must admit that I was surprised by how much I liked it. The red accent nail just adds the perfect twist to it.

Do you guys agree?No comments