A bronze glitter gradient


Products used:
Opi – My Vampire is Buff
Maybelline Color Show – Bronze Me Up
Appeal4 – Tresure of the Dessert
Appeal4 – Matte top coat
Jeg har lidt ambivalente følelser, hvad angår glittergradients. Jeg synes at de ser vildt smukke ud på billeder. Til gengæld kan jeg faktisk ikke lide dem på mine egne negle. Sådan havde jeg det også, da jeg startede ud med at lave denne mani. Det ser virkelig pænt ud på billederne – i virkeligheden var jeg dog knap så begejstret. Dog må jeg indrømme, at jeg faktisk synes det blev ret pænt med en matte top coat – måske det bare er det jeg skal gøre fremover?

…………………………………………………………………………………………………………

I’m kind of torn when it comes to glitter gradients. I really do like it when I see it on pictures and such, but I always get a little disappointed when I see it on my own nails. I had the same feeling when I did this mani, and I’m not sure why. Maybe I think that there’s too much glitter on my own nails?

I do have to admit that I liked it much better when I added the matte top coat – maybe I should keep doing that in the future?


Bronze glitter gradientNo comments