a delicate touch


Products used:
Essie – Hubby For Dessert
Ya Qin An Stamping Polish
Plate from BPS
Hubby for Dessert er en af de neglelakker jeg altid vender tilbage til, når jeg har brug for et ’clean’ look. Denne gang valgte at stampe med en hvid lak og så ellers bare det sædvanlige blomsterstamp jeg altid vælger, når jeg er i tvivl. Det er virkelig ikke et særligt nyt design, men jeg elsker at jeg kan bruge det igen og igen, så længe jeg skifter farverne ud.

…………………………………………………………………………………………………………

Hubby for Dessert is one of the polishes that I keep returning to, when I need a palette cleanser. This time I chose a white stamping polish and the usual stamping floral plate that I tend to use. It’s not an unseen design on the blog, but I do like that I can keep on creating this design, as long as I change the color palette.


Do you guys like it?No comments