A favorite of mine...

Essie: Go Ginza 

Products used:
Essie – Go Ginza
Appeal4 – Hollis Milkweed
Chevron Tape 
Gold Studs


De sidste par dage har jeg tilbragt alt for meget tid i min seng grundet forkølelse og sygdom.  De omstændigheder gør ikke ligefrem lysten til at lakere negle eller redigere billeder, større. Heldigvis havde jeg et design gemt i min folder, som jeg kunne dele med jer. Designet her er lavet med en af mine yndlingslakker fra Essie, Go Ginza, som jeg nok kommer til at bruge meget, nu hvor vejret bliver bedre og solen kommer tilbage. I hvert fald glæder jeg mig til at kunne lave sommernegle i godt vejr.


…………………………………………………………………………………………………………

I’ve spent quite some time in my bed lately, since I’ve been sick on/off. Under those terms you don’t really feel like editing pictures and doing your nails. I’ve had this design saved on my computer for some time, and thought that I could share it with you today. For this design I’ve used one of my all time favorites, Go Ginza from Essie, and I have a feeling that I’ll be using it a lot as soon as the sun comes back.


2 comments