piCture pOlish - Nude

piCture pOlish - Nude
Jeg har villet lave dette design i noget tid nu, men jeg synes altid mine negle blev for korte til det. Nu valgte jeg så at droppe tankerne om den korte længde og kastede mig ud i lave designet alligevel.

Jeg må indrømme, at designet blev super fint og mine negle fremstår slet ikke så korte, som jeg havde bildt mig ind. Det elegante look er lige mig, og så er det ret et ret nemt design, hvis man altså har tid til at klippe små stykker stiping tape.

…………………………………………………………………………………………………………

I’ve wanted to do this design for a while, but every time I wanted to try, my nails broke and I didn’t like the length. This time, I got tired of waiting, so I decided to make it anyways.

I really do like how it turned out and I truly do believe that this is a perfect every day design. It’s also quite easy to do, if you have the patience to play with some striping tape.

I hope you guys like the mani,


Take care.No comments