Rose Gold Roses

Stamping plate recieved for review


Nogle gange planlægger jeg hvilke designs jeg skal lave, og andre gange kommer det til mig efter jeg har lagt en bestemt neglelak. Sådan havde jeg det med Essie's Perennial Chic. Det er en flot nude neglelak, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle stille op med den. En kombination som jeg har set meget på Instagram, er at man laver en nude-hvid gradient. Min gradient blev desværre slet ikke pæn, så i et forsøg på at redde den stampede jeg - og det blev til gengæld ikke helt tosset.

Pladen jeg har brugt til at stampe med har jeg som før skrevet, fået fra bornprettystore og den består at fine blomsterprints. Jeg synes at det er en super fin plade, og som alle andre plader jeg har derfra, var den helt fin at arbejde med. Desuden har jeg fået en kode dertil SXUQ10, hvis I nu gerne vil have 10% rabat på jeres næste ordre.

Hvad synes I om designet? Personligt synes jeg det blev okay, i forhold til at det slet ikke var planlagt og farver spiller overraskende godt sammen.

…………………………………………………………………………………………………………

Sometimes I have a clear picture in my head of what I want to do with my nails, and other times I just improvise. I've had Essie's perennial chic for a while now, but I didn't know what to do with it. I decided to make a white-nude gradient, since it's quite popular on Instagram, but the gradient didn't turn out that great. In an attempt to save it, I decided to stamp and I think that saved the whole design.

The plate I used to stamp with comes from bornprettystore and has different flower prints. I really think that it’s one of their most beautiful plates and it was very easy to work with. As always, you can get 10% off with my discount code SXUQ10.

I hope you guys like the design!


Take care.


Matte

Lakkerne er købt på billigvoks.dk og stampingpladen har jeg fået tilsendt af bornprettystore 

3 comments