Foxy Paws - Leading Lady


Studs received for review


Products used
Foxy Paws – Leading Lady
Barry M – Majesty
White Stamping Polish – Ya Qin An
Small triangle studsSidste år var jeg så heldig at vinde 3 Foxy Paws lakker i en Giveaway, men det er først nu, at en af dem endelig kommer på bloggen.

En af lakkerne jeg vandt går under navnet ”Leading Lady” og er en intens rød neglelak, med de fineste diskrete holografiske partikler. Til at starte med troede jeg, at neglelakken ville være for kedelig til mig, men jeg har haft den på flere gange og jeg knuselsker den. Lakken tørrer faktisk til et mat finish, men på billederne har jeg selvfølgelig brugt en top coat.

For at tilføje lidt extra lavede jeg en stamping accent nail og tilføjede de sødeste små studs fra bornprettystore. Disse studs er nogle af de mindste trekanter man kan finde og jeg synes virkelig at de fungerer fint, når man har brug for lidt extra til sine negle, uden at det bliver for meget – de kan findes lige her og på resten af siden kan i få 10% rabat ved at bruge min kode SXUQ10.

…………………………………………………………………………………………………

Last year I won 3 Foxy Paws polishes in a giveaway, and today I decided to show you one of them.

‘Leading Lady’ is an intense red polish, with very subtle holographic particles. At first I thought that I would find it too boring, but I’ve been using it a lot and I really do love it. It actually does dry to a matte finish but for this design I’ve added a top coat.


To spice things up a little bit, I decided to make a stamping accent nail and add some very small studs that I’ve got from bornprettystore. The studs are some of the smallest you can get, and I really do like them since they add a little something without being too much. You can find the studs here and you can use my coupon code SXUQ10 to get 10% of your order.
No comments