Green MixProducts used:
Essie – Chillato
Essie – Vibrant Vibes

Jeg har endelig fået købt to af de Essielakker, som jeg har sukket lidt over siden de udkom. Selvom jeg har haft dem på ønskelisten i lang tid, synes jeg ikke rigtig de passede til de kolde vintermåneder – men nu er de endelig mine.

Da begge lakker er i den samme farvefamilie, tænke jeg, at jeg ville kombinere de to lakker og lave en simpel, men flot mani. Dog nåede jeg frem til, at kontrasten mellem farverne desværre ikke var så stor på neglene, som jeg havde troet at den ville være. Prikkerne kommer derfor til at drukne lidt.

Næste gang må jeg prøve mig med en gradient, eller evt. Lave et design hvor en hvid lak også er involveret.

…………………………………………………………………………………………………

I finally got two Essie polishes that have been on my wish list for a while now. I didn’t buy them when they came out, and I didn’t feel like buying them for winter, when I knew that they weren’t season appropriate – but now they’re finally mine.

Since the colors looked like the perfect match, I decided to use them for at simple and quick dotticure. The contrast between the colors wasn’t that big though, so the dots kind of drown.

Next time I’ll try a gradient or try making a design with a white polish mixed in. Hopefully that’ll work.

No comments