mani swap: FallInNailLove
Products used:
Maybelline Color Show – Coral Heat
Barry M – Sugar Apple  
Flormar – White Dance
Jeg har været så heldig at den søde Paulina fra FallInNailLove havde lyst til at lave en mani swap med mig. Det er lidt sjovt at vi begge to endte med at lave blomsternegle. Jeg valgte at genskabe hendes negative space blomster, hvor jeg startede ud med en sheer hvid neglelak og så lavede blomsterne med dotting tools. Designet er ret simpelt, men jeg synes virkelig at det er flot her til foråret.

Paulina valgte at genskabe en af mine yndlingsblomsterdesigns – det originale blogindlæg kan I finde lige her. Jeg håber, at I kan lide begge designs – lad mig endelig høre hvad I synes i kommentarfeltet.

…………………………………………………………………………

The lovely Paulina from FallInNailLove agreed to do some bestietwinnails with me, which I find awesome! It’s always fun to chat with people, who have the same hobby as you. We both chose to do some flower nails – maybe because we both want more spring on our nails?

I chose to do some negative space flowers that Paulina did, which I find very beautiful and negative space is one of my favorite things to do! Paulina decided to recreate one of my favorite flower manis – you can find the original blog post here.


What do you guys think?   
No comments