Mani Swap with Paulina from PaulinasPassions

Jeg har været fan af Paulina fra PaulinasPassions i lang tid, så da hun sagde ja til at lave en mani swap med mig blev jeg vildt glad. Paulina laver de skønneste negle, især blomster, så selvfølgelig skulle jeg genskabe en af hendes blomstermanier. Som I kan se valgte hun også at følge et blomstertema, hvilket jeg synes er et ret sjovt tilfælde. Hendes negle bliver altid så smukke og det blev de skam også denne gang. Jeg er helt vild med denne mani swap, da jeg virkelig synes vi begge gjorde det godt.

Hvad synes I om vores manier? Paulinas blogindlæg kan I finde lige her.

…………………………………………………………………………

I’ve been a fan of Paulinas blog for a while, so I was really happy when she agreed to do a mani swap. Paulina makes some of the prettiest manis and I love all of her flower manis, so I decided to recreate a pink one! It’s just a happy coincidence that she also chose to recreate some of my flowers. I really do like how her version turned out. She nailed it yet again.


What do you guys think of our manis? You can check Paulinas version right here.

No comments