Coconut Cove + Hiking Heels


Products used: 
Essie – Hiking Heels
Essie – Coconut Cove
Lakkerne er sponsoreret af Essie Danmark

Nu hvor solen er kommet til Danmark igen og Essies nye sommerkollektion er i butikkerne, tænkte jeg, at jeg ville vise jer, hvordan I kunne lave friske sommernegle. Til dette design brugte jeg Coconut Cove som base på tre negle, og Hiking Heels på 2 af dem – og så fandt jeg ellers et fint sommerfuglemotiv og stampede det ovenpå Coconut Cove.

Jeg er især vild med Coconut Cove. Det er en perfekt off white neglelak og minder utrolig meget om min yndlings fra Barry M, nemlig Coconut. Hiking Heels har jeg ingen dupes af, da jeg ikke er så meget til lakker med orange undertoner, men denne farve er nu skøn alligevel.

Hvad synes I om designet?
…………………………………………………………………………

It’s finally kind of sunny in Denmark again, and I decided to make this summery design using two polishes from the new summer collection from Essie. I used Coconut Cove as my base and stamped with Hiking Heels.

Coconut Cove is such a lovely shade! It reminds me of my favorite one from Barry M – Coconut, and you can always use an off white polish! I don’t have any dupes for Hiking Heels, since I’m not really an orange undertones lover, but maybe I’ll get to use it a little now that I have it in my collection.

What do you guys think about this design?


No comments