piCture pOlish - Bordeaux

Products used:
piCture pOlish - Bordeaux


Det er ikke tit at jeg køber piCture pOlish lakker, men når det så endelig sker, plejer jeg at være lykkelig. For et godt stykke tid siden købte jeg to, og en af dem der fik lov til at flytte ind hos mig, var Bordeaux. Som navnet ligger op til, er det en bordeaux neglelak med scatter holo i, der er lavet i samarbejde med bloggeren Nil Nails.

Jeg synes at farven er super sofistikeret og flot. Her for tiden jeg er virkelig begyndt at gå med mere elegante lakker, uden nail art, og denne lak er altså bare en vinder for mig. Så flot på alle måder.

Er Bordeaux en neglelak for jer?
…………………………………………………………………………

Hello guys,

I purchased some piCture pOlish’ polishes a while ago and one of them was Bordeaux. Bordeaux is, as the name suggests a Bordeaux polish with scatter holo in it. I really do love the finish and recently I’ve loving to wear polish without any nail art. It just looks so sophisticated!

What do you guys think of this polish?2 comments

  1. It's beautiful, elegant and very sexy :)

    ReplyDelete
  2. When this happens you no longer have to wait in those never-ending queues of people. You are free to straightaway call us at our toll-free UC Browser customer support number. Our phone lines are open all throughout the day 24×7 all days of the week.

    UC Browser Customer-Support

    ReplyDelete